Casa pe nivel 4 camere 2 bai 400 mp teren Alba Micesti

195.000 € 

  • Dormitor4
  • Bai2
  • 115 m2

Actualizat la: 20 Mai 2024 / 1741 afisari

Cod oferta: 9256

Zona:Alba Micesti
An constructie:2023
S. utila:115 mp
S. teren:400 mp

Case Alba Iulia

TRIFU IMOBILIARE ALBA IULIA

vă propune spre vânzare un proiect nou de casă individuală, situată în Alba Iulia, în zona Alba Micesti. Această casă modernă este amplasată pe un nivel și dispune de toate caracteristicile ideale pentru confortul familiei dumneavoastră.

Casa are o configurație spațioasă, cu o suprafață totală construită de 158 mp și o suprafață utilă de 115 mp. Dispune de 4 camere, incluzând livingul generos, 3 dormitoare confortabile, 2 băi generoase, o bucătărie spațioasă, cameră tehnică și terasă (cu posibilitate de inchidere) unde vă puteți relaxa în aer liber.

Cu o structură solidă din beton, casa  beneficiază de încălzire în pardoseală, centrală termică, sistem pentru termoastat pentru fiecare camera. Geamurile termopan cu 3 sticle, de calitate superioară Salamander, contribuie la izolația termică și fonică eficientă a locuinței. Acoperișul din tiglă Bramac este durabil și rezistent în fața intemperiilor.

În ceea ce privește utilitățile, casa dispune de toate facilitățile necesare, inclusiv: curent electric trifazic, gaze naturale, apă, canalizare și iluminat public pe stradă. Această proprietate oferă condiții excelente pentru o viață confortabilă și modernă. Casa se vinde la stadiu de finisaje la cheie la un pret care se va stabili ulterior in functie de finisajele alese.

Pretul este usor discutabil. Pentru mai multe detalii și pentru a programa o vizionare, vă invităm să luați legătura cu echipa Trifu Imobiliare. Nu ratați ocazia de a achiziționa această casă nouă și confortabilă într-o zonă liniștită și promițătoare din Alba Iulia. ID intern: 9256.

Acces auto: Acces auto
Acces Casa: Pietonal, Auto
Acces internet: Fibra optica
Acoperis: Tigla
Bucatarie: Nemobilata, Da
Clasa Energetica: B
Curte: Pavata, Gradina
Destinatie: Locuinta/Birou
Dotari: Boxa
Ferestre Casa: Term. PVC
Geam baie: Da
Incalzire Casa: Incalzire prin pardoseala, Centrala Termica
Izolatii termice: Exterior
Materiale: Caramida Porotherm, Beton Armat
Mobilat: Nemobilat
Pereti: Faianta, Lavabil
Plansee: Beton
Podele: Parchet, Gresie
Stadiu Finisare: Finalizat
Strazi: Asfaltate
Teren imprejmuit: Teren imprejmuit
Tip Casa: Individuala
Tip Curte: Comuna, Teren in proprietate
Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz
Vecinatati Spatii: Autobuz, Zona comerciala, Banca, Fastfood, Trafic Pietonal, Intersectie circulata, Hotel, Parc, Restaurant/pub, Scoala/gradinita, Benzinarie