Casa smart exclusivista 5 camere 4 bai priveliste magnifica

989.000 € 

  • Dormitor5
  • Bai4
  • 400 m2

Actualizat la: 26 Februarie 2024 / 557 afisari

Cod oferta: 9245

Zona:Alba Micesti
An constructie:2021
S. utila:400 mp
S. teren:1345 mp

Case Alba Iulia

TRIFU IMOBILIARE ALBA IULIA

Va propune spre vanzare o casa exclusivista si smart cu panorama impresionanta si arhitectura moderna. Casa este amplasata intr-o zona linistita, la cateva minute de zbuciumul orasului si aproape de natura. Este locul in care copiii d-voastra pot creste in voie și unde puteti organiza reuniuni de familie. Casa are orientare sud - estica, cu urmatoarea compartimentare: Subsol: garaj spatios pentru 2 masini in suprafata de 54 mp cu intrari separate, baie, hol, camera cinema, 2 incaperi tehnice (una pentru electric si smart, iar cealalta pentru incalzire), spatiu de depozitare sub scari ce poate fi utilizat si pentru geci (dressing intrare) sau incaltaminte; Parter: living spatios cu geamuri luminoase, zona pentru servirea mesei, bucatarie, camara pentru alimente, birou, baie, terasa de 36 mp cu acces atat din living cat si din bucatarie; Etaj: 3 dormitoare, dressing de 16 mp, 2 bai, 3 balcoane; Pod: spatiu depozitare de 60 mp. 

Casa are suprafata construita de 512 mp, suprafata utila de 400 mp, fiind construita in 2021 cu materiale de inalta calitate, pentru a oferi viitorului proprietar confort, securitate si eficienta energetica sporita. Casa dispune de intrerupatoare inteligente cu touch, muzica si diferite lumini, fiind echipata cu o solutie smart complexa, ce permite un control digital pentru iluminat interior-exterior si arhitectural, storuri, draperii, muzica, semineu, centrala, incalzire, irigatie, meteo, panouri solare, camere de supraveghere, alarma, acces, stare inchidere-deschidere usi si geamuri, porti acces curte, porti garaj, trapa acces acoperis, ventilatie Hoval (extrage aerul viciat din interior in mod silentios si introduce aer proaspat filtrat), asigurand o calitate ridicata a aerului si umiditate optima, etc. Structura casei este din beton, izolatie suplimentara de 10 cm, zidurile din Ytong de 40 cm, incalzire in pardoseala - centrala termica pe gaz si peleti, panouri solare.

Terenul generos pe care este amplasata casa are suprafata de 1345 mp, curte cu gazon si pavaj de jur-imprejurul casei. Utilitati: curent, gaz, apa, fosa septica ecologica. Pretul este negociabil. Contacteaza TRIFU IMOBILIARE pentru mai multe informatii si pentru a stabili acum o vizionare. ID intern: 9245.

Acces auto: Acces auto
Acces Casa: Auto, Pietonal
Acces internet: Dial-up, Cablu, Fibra optica, Wireless
Acoperis: Tabla, Lindab
Bucatarie: Utilata, Da, Mobilata
Calorifere: Da
Clasa Energetica: A
Curte: Pavata, Gradina
Destinatie: Locuinta/Birou
Dotari: Sistem Video, Frigider, Masina rufe, Masina vase, Jaluzele, Rulouri, Dressing, WC Serviciu, Boxa, Hota, TV, Scara interioara, Semineu, Senzor incendii, Wifi, Sistem Alarma
Ferestre Casa: Term. PVC
Incalzire Casa: Centrala Termica, Climatizare, Incalzire prin pardoseala, Panouri Solare
Izolatii termice: Exterior
Materiale: Beton Armat, Panouri Sandwich
Mobilat: Complet, Lux
Pereti: Faianta, Tapet, Lavabil, Glet
Plansee: Beton
Podele: Parchet, Gresie
Servicii: Administrare
Stadiu Finisare: Proiect
Strazi: Pietruite
Structura Casa: Beton
Teren imprejmuit: Teren imprejmuit
Tip Casa: Individuala
Tip Curte: Teren in proprietate, Individuala
Utilitati: Apa, Fosa septica, Gaz, CATV, Internet, Curent
Vecinatati Spatii: Trafic Pietonal, Intersectie circulata, Parc, Terenuri