Pentru te bucura de beneficiile pe termen lung, investiția pe care o faci pentru construirea unei case de la zero este o investiție foarte mare.
Poți păstra la o valoare rezonabilă bugetul pentru construirea unei casă urmând acești pași:
1. Stabilește un buget foarte clar
Finalizarea construcției este decalată semnificativ deoarece de multe ori, foarte multe persoane, încep lucrările fără un calcul detaliat. Astfel, poți rămâne doar cu jumătate de casă construita pentru că sumele alocate se termină mai repede.
Gândește-te la întregul proces, nu doar la costurile construcției propriu-zise.
Ai nevoie de bani pentru ridicarea efectivă a casei, actele și avizele necesare, arhitect, inginer instalații, inginer structurist, materiale, echipa de constructori, etc.
Mai este un pas care necesită un buget analizat și foarte bine calculat. După ce casa va fi construită va trebui să învestești în electrocasnicele de care ai nevoie precum și în mobilierul pentru interior și exterior.
2. Nu construi mai mult decât ai nevoie
Înainte de proiectarea casei îți recomandăm să-ți stabilești necesitățile și prioritățile. Însă, mare atenție, nu te lăsa purtat de val.
Nu te baza pe ceea ce ai văzut până acum. Poate familia ta se va descurca în 3 dormitoare, nu în cinci.
Gândește realist, altfel vei avea cheltuieli mari, pentru întreținerea casei, cât mai ales pentru construirea acesteia.
Pentru ca imobilul să fie sigur și durabil, investește în materiale de calitate și lucrează cu o echipă profesionistă.
3. Unde poți face economie la Buget ?
Pentru a realiza economii importante, alege proiecte de casă cu etaj, micșorând astfel la jumătate dimensiunile acoperișului și a fundației, cele mai scumpe părți din construcția unei case.
Dacă alegi una dintre variantele clasice, nu trebuie să îți faci griji că vei locui într-o casă banală. Pentru a aduce un plus din punct de vedere estetic, un specialist te va ajuta prin artificii arhitecturale.
Poți reduce costurile de funcționare a conductelor de instalare distribuite în întreaga locuință prin poziționarea zonelor sanitare (baia, spălătoria, etc), în imediata apropiere una de cealaltă.
Pentru consumul de combustibil al echipamentelor de încălzire, focusează-te pe izolații.
Pentru a gestiona mai bine bugetul disponibil pentru finalizarea casei, te va ajuta daca ai face un plan de investiții lunare.
Când vine vorba despre investiții importante, pe termen lung, nu face rabat de la calitate.
TRIFU Imobiliare – agenție imobiliară Alba Iulia, oferim servicii și consultanță imobiliară de cea mai înaltă calitate, personalizăm serviciile în concordanță cu nevoile clientului.
Gama noastră cuprinde oferte și servicii imobiliare:
- închirieri și vânzări apartamente Alba Iulia
- garsoniere, pensiuni, vile și terenuri Alba Iulia
- spații comerciale Alba Iulia, spații birouri Alba Iulia, spații industriale Alba Iulia, ansambluri rezidențiale și case Alba Iulia
Suntem singura agenție din județul Alba care îți pune la dispoziție propriul jurist.
Acordăm importanță fiecărui detaliu în procesul de vânzare.
Oricare posibil client este tratat cu seriozitate și suntem implicați totali în prezentarea proprietăților.
Închirierea sau vânzarea unui imobil implică multe aspecte importante, de care dacă nu ții cont, s-ar putea să nu tranzacționezi proprietatea în timpul dorit.
Aceste aspecte sunt: telefoanele din partea clienților, organizarea vizitelor, poziționarea corectă a prețului, promovarea corespunzătoare, fotografii profesionale, etc. Noi te scăpăm de toate aceste bătăi de cap.